|
|
|
|

| آخرین پست های تالار |
|
|
|
|||||||
| گزارش زنده | برترین ها | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#4041 |
|
تیم محبوب:میلان
بازیکن محبوب:کریمی ،کاکا،پیرلو،مالدینی،نستا،پاتو
مربی محبوب:آنجلوتی
![]() ![]() تشکر ها: 1,137
تشکر شده 2,691 بار در 1,696 پست
Rep Power: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
یادته حرفهای اولمونو همش از یکی شدن بود و بس
از رفتن تا آخر خوندن و با همدیگه رسیدن بود و بس حرف دلهامونو میرسوندیم به خدایی که خالق عشقه میخواستیم اون همصدایی باشیم که تا ابد عاشق عشقه نه نه نه نگو دیگه نگو راهی واسه من و تو نمونده نه نه نه نگو دیگه نگو ما رو غم به آخر خط رسونده نه نه نه نگو دیگه نگو با هم زندگی جهنمه نه نه نه نگو دیگه نگو که جدایی تموم شدن غمه ولی دیدی از یادمون رفت قول و قرار عاشقونه حالا حرفمون فقط اینه کی باید یره کی بمونه حالا من موندمو شبهای بی تو حالا تو موندی و غم تنهایی حالا منم و عطر تو و خاطره ها تو و اشک و سکوت و بی صدایی اینجا منم دلتنگ دیدنت اونجا تو پشیمون و غم زده خودت ببین لجبازیمون چطور بین من و تو رو بهم زده
|
| 2 نفر گفتن maryam66 متشکریم: | arash_persp (03-Aug-2010), sana (04-Aug-2010) |
|
|
#4042 |
|
Rep Power: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نیستی دارم دق میکنم نیستی دارم می پوسم
عکساتو من یکی یکی بر می دارم می بوسم پیرهنه یادگاری تو هر شب دارم بو میکنم برای برگشتنه تو به آسمون رو میکنم نیستی دارم دق میکنم نیستی دارم می پوسم عکساتو من دونه دونه بر می دارم می بوسم از خدا می خوام دوباره تو رو ببینم رو به روم قسم به اشک حسرتم فقط همینه آرزوم نیستی دارم دق میکنم نیستی دارم می پوسم عکساتو من دونه دونه بر می دارم می بوسم یه عالمه گل میارم همه رو پر پر میکنم هر شب دارم همین جوری با تنهاییم سر میکنم تموم اشکام هدیه ی نبودنت کنار من نمیدونی چی میگذره به قلبه بی قراره من وای که چقدر سخته برام ثانیه ها بدون تو دلم می خواد باز ببینم چشای مهربونتو نیستی دارم دق میکنم نیستی دارم می پوسم عکساتو من دونه دونه بر می دارم می بوسم
|
| 2 نفر گفتن maryam66 متشکریم: | arash_persp (03-Aug-2010), sana (04-Aug-2010) |
|
|
#4043 |
|
تیم محبوب:پرسپولیس . رئال . منچستر
بازیکن محبوب:اسطوره دروازه بانی عابدزاده . کریم باقری .علی کریمی . محسن خلیلی . جواد کاظمیان
مربی محبوب:فرگوسن . مورینیو . دنیزلی
![]() ![]() تشکر ها: 4,756
تشکر شده 12,928 بار در 7,602 پست
Rep Power: 148 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
پيروزی آن نيست که هرگز زمين نخوری، آنست که بعد از هر زمين خوردنی برخيزی.
|
|
|
#4044 |
|
اگه فاصله افتاده اگه من با خودم سردم
تو كاري با دلم كردي كه فكرشم نمي كردم چه آسون دل بريدي ازدلي كه پايه تو گيره كه از اين بدتر باشي واسه تو نفسش ميره نمي ترسم اگه گاهي دعامون بي اثر ميشه هميشه لحظه آخر خدا نزديكتر ميشه تو رو دست خودش دادم كه از حالم خبر داره كه حتي از تو چشماشو يه لحظه بر نميداره تو اميد مني اما داري از دست من ميري با دستاي خودت داري همه هستيمو مي گيري دعا كردم تو را بازم با چشمي كه نخوابيده مگه ميذاره دلتنگي مگه گريه امون ميده مريضم كرده تنهايي ببين حالم پريشونه من اونقدر اشك ميريزم كه برگردي به اين خونه حسابش رفته از دستم شبايي روكه بيدارم شايد از گريه خوابم برد درا رو باز درارو باز ميذارم نمي ترسم اگه گاهي دعامون بي اثر ميشه هميشه لحظه اخر خدا نزديكتر ميشه تو رو دست خودش دادم كه از حالم خبر داره كه حتي از تو چشماشو يه لحظه برنميداره
|
| ایشون گفته maryam66 متشکرم: | arash_persp (03-Aug-2010) |
|
|
#4045 |
|
اي همه آرامشم از تو پريشانت نبينم
چون شب خاكستري سر در گريبانت نبينم اي تو در چشمان من يك پنجره لبخند شادي همچو ابر سوگوار اينگونه سر در گريبانت نبينم در ميان كوچه ها افتان وخيزانت نبينم تكيه كن برشانه ام اي شاخه نيلو فر يم با همه بي تكيه گاهي را به چشمانت نبينم قصه دلتنگيت را خوب من بگذار وبگذر گريه درياچه ها را من به دامانت نبينم كاشكي قسمت كني غصه هاي خود را با دل من تكيه كن بر شانه ام اي شاخه نيلوفري يم
|
|
|
#4046 |
|
كاش ميديدم چيست
آنچه از چشم تو تا عمق وجودم جاريست !؟ آه ، وقتي كه تو ، لبخند نگاهت را مي تاباني بال مژگان بلندت را مي خواباني آه وقتي كه تو چشمانت ، آن جام لبالب از جاندارو را سوي اين تشنه جان سوخته مي گرداني... موج موسيقي عشق از دلم مي گذرد روح گلرنگ شراب در تنم مي گردد دست ويرانگر شوق پرپرم ميكند .... اي غنچه رنگين ! پرپر ! من ، در آن لحظه كه چشم تو به من مي نگرد برگ خشكيده ايمان را در پنجه باد ، رقص شيطاني خواهش را ،در آتش سبز ! نور پنهاني بخشش را ،در چشمه مهر ! اهتزاز ابديت را مي بينم !! پيش از اين ، سوي نگاهت ، نتوانم نگريست ! اهتزاز ابديت را ياراي تماشايم نيست ! كاش مي گفتي چيست آنچه از چشم تو تا عمق وجودم جاريست ؟!
|
|
|
#4047 |
|
تیم محبوب:پرسپولیس- منچستر یونایتد
بازیکن محبوب:کریمی - باقری -خلیلی - حقیقی
مربی محبوب:فرگوسن
تشکر ها: 1,528
تشکر شده 815 بار در 469 پست
شمع دانی که دم مرگ به پروانه چه گفت؟؟؟
گفت:ای عاشق بیچاره فراموش شوی..... سوخت پروانه ولی خوب جوابش را داد.... گفت: طولی نکشد تو نیز خاموش شوی...
|
|
|
|
#4048 |
|
تیم محبوب:پرسپولیس- منچستر یونایتد
بازیکن محبوب:کریمی - باقری -خلیلی - حقیقی
مربی محبوب:فرگوسن
تشکر ها: 1,528
تشکر شده 815 بار در 469 پست
عصاره همه مهرباني ها را گرفتند و از آن مادر را ساختند. شكسپير
مادر والاترين شاعر،چيره دست ترين نقاش،تردست ترين آهنگساز و ماهر ترين پيكرتراش است. اوشو هيچ نغمه اي روح پرور تر و د لنشين تر از كلمه مادر وجود ندارد. جبران خليل جبران هيچ گلي عطر و رنگ و زيبايي مادر را ندارد. ارنست همينگوي براي من مادرم با شكوه ترين زني است كه ديده ام. چارلي چاپلين يك بوسه مادرم مرا نقاش كرد. رافائل آنگاه كه فرشتگان در آسمانها سر در گوش يكديگر نهاده و نغمه هاي پر شور عشق را سر مي دهند،هرگز نمي توانند كلمه اي آسماني تر از كلمه مادر بيابند. ادگار آلن پو
|
|
| ایشون گفته Negar متشکرم: | Aida (01-Aug-2010) |
|
|
#4049 |
|
تیم محبوب:پرسپولیس
تشکر ها: 11,308
تشکر شده 3,971 بار در 2,252 پست
Rep Power: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
تو رو دوست دارم
مثل حس نجیب خاک غریب تو رو دوست دارم مثل عطر شکوفه های سیب تو رو دوست دارم عجیب تو رو دوست دارم زیاد چطور پس دلت میاد منو تنهام بذاری؟ تو رو دوست دارم مثل لحظه ی خواب ستاره ها تو رو دوست دارم مثل حس غروب دوباره ها تو رو دوست دارم عجیب تو رو دوست دارم زیاد نگو پس دلت میاد منو تنهام بذاری! توی آخرین وداع، وقتی دور از همه چه صبورم ای خدا، دیگه وقت رفتنه تو رو میسپارم به خاک تو رو میسپارم به عشق برو با ستاره ها تو رو دوست دارم مثل حس دوباره تولدت تو رو دوست دارم وقتی میگذری همیشه از خودت تو رو دوست دارم مثل خواب خوب بچگی بغلت میگیرم و میمیرم به سادگی تو رو دوست دارم مثل دلتنگی های وقت سفر تو رو دوست دارم مثل حس لطیف وقت سحر مثل کودکی تو رو بغلت میگیرم و این دل غریبم رو با تو میسپارم به خاک توی آخرین وداع، وقتی دور از همه چه صبورم ای خدا، دیگه وقت رفتنه تو رو میسپارم به خاک تو رو میسپارم به عشق برو با ستاره ها
تو با دلتنگی های من، تو با این جاده همدستی تظاهر کن ازم دوری، تظاهر می کنم هستی یه حسی از تو در من هست که می دونم تو رو دارم واسه برگشتنت هر شب درها رو باز می ذارم عذاب می کشم ولی عذاب من گناه نیست وقتی شکنجه گر تویی، شکنجه اشتباه نیست ویرایش توسط niaznanaz : 01-Aug-2010 در ساعت 12:13 AM |
|
|
|
| ایشون گفته niaznanaz متشکرم: | iceboy (01-Aug-2010) |
|
|
#4050 |
|
تیم محبوب:منچستر,بارسا, میلان
بازیکن محبوب:پـــرسپــولـیــــس!
مربی محبوب:امپراطور ,فرگوسن , ونگـر
![]() ![]() |
وقتی تو نیستی
نه هست های ما چونان که بایدند نه باید ها مثل همیشه آخر حرفم و حرف آخرم را با بغض میخوانم عمریست لبخند های لاغر خود را در دل ذخیره میکنم باشد برای روز مبادا اما در صفحه های تقویم روزی به نام روز مبادا نیست آن روز هرچه باشد روزی شبیه دیروز روزی شبیه فردا روزی درست مثل همین روزهای ماست اما کسی چه میداند شاید امروز نیز روز مبادا باشد وقتی تو نیستی نه هست های ما چونان که بایدند نه باید ها هر روز بی تو روز مباداست آیینه ها در چشم ما چه جاذبه ای دارند آیینه ها که دعوت دیدارند دیدارهای کوتاه از پشت هفت دیوار دیوارهای صاف دیوارهای شیشه ای شفاف دیوارهای تو دیوارهای من دیوارهای فاصله بسیارند آه.. دیوارهای تو همه آیینه اند آیینه های من همه دیوارند وقتی تو نیستی...! |
|
|
|
| ایشون گفته Scofield متشکرم: | niaznanaz (01-Aug-2010) |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جملات قصار, دلتنگی ها, شعرهای ناب |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|