|
|
|
|

| آخرین پست های تالار |
|
|
|
|||||||
| گزارش زنده | برترین ها | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان این فصل سری آ | |||
| اینتر میلان |
|
13 | 33.33% |
| یوونتوس |
|
7 | 17.95% |
| میلان |
|
12 | 30.77% |
| سایر تیم ها |
|
7 | 17.95% |
| رأی دهندگان: 39. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#3321 |
|
تیم محبوب:ارسنال-یووه-بارسا
بازیکن محبوب:جادوگر-فابرگاس-مسی-باستین شواينی اشتایگر
دل پيرو-بوفون
مربی محبوب:ونگر-دنیزلی-پپ
![]() ![]() |
مثل اينكه بهادر رو داره ها
|
| ایشون گفته iceboy متشکرم: | bahadorinchi (31-Jul-2010) |
|
|
#3322 |
|
تیم محبوب:پرسپولیس
اینتر
بازیکن محبوب:کریمی زانتی مایکون سزار اسنایدر کوارسما
مربی محبوب:مورینیو
|
نه این که لباس تمرین هست
لباس اول و دوم اینه
|
|
|
#3323 |
|
اینتر
|
موراتی : مایکون و بالوتلی تنها با شرایط لازم میتوانند اینتر را ترک کنند
مصاحبه ای کوتاه از رئیس موراتی که توسط گزارشگر شبکه اسکای اسپورت انجام شده تقریبا به تمامی اخبار در محور بالوتلی و مایکون توسط موراتی پاسخ داده شده است . به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از سایت رسمی باشگاه - موراتی در مورد وضعیت دو ابر ستاره اینتر و انتقال آنها به تیمهای دیگر این چنین میگوید : " در مورد بالوتلی و انتقال او به منچستر سیتی باید اعلام کنم که هنوز هیچ توافقی نهایی صورت نگرفته است ولی باید تا دوشنبه صبر کرد ." موراتی در ادامه در مورد وضعیت انتقال بالوتلی گفت : " در طول این هفته هیچ جلسه برنامه ریزی شده ای در کار نخواهد بود ، ما فقط به دنبال توافق قطعی هستیم و حالا باید دید تا روز دوشنبه چه اتفاقی در مورد انتقال ماریو به منچستر سیتی رخ خواهد داد ." رئیس موراتی در مورد انتقال احتمالی مایکون به رئال مادرید نیز سخن گفت : " من تا به حال در مورد جزئیات کمل این انتقال با خبر نیستم ، اما نقطه قوت این انتقال صرفا از نظر مالی است و قبلا هم چندین بار اعلام کرده ایم مایکون به رئال مادرید میرود ولی فقط با پول درخواستی ما ."
|
|
|
#3324 |
|
اینتر
|
کنفرانس مطبوعاتی بنیتز و زانتی درآمریکا
این اولین باری است که روبرتو مانچینی در مقابل تیم سابقش قرار خواهد گرفت. بامداد یکشنبه ساعت 3:30 به وقت ایران در تور آمریکا اینتر مسابقه ای دوستانه با منچسترسیتی خواهد داشت. به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران - دیروز خاویر زانتی و رافا بنیتز در کنفرانس مطبوعاتی حضور یافتند. این کنفرانس مطبوعاتی از شبکه های آمریکائی مثل بالتیمور ، تورنتو و دالاس به طور زنده پخش شد. کاپیتــان زانتی گفت: " ما می خواهیم شروع کنیم. همه می دانند که این بازیهای دوستانه به دلیل آماده سازی برای حضور در دو سوپر کاپ معتبر ایتالیا و اروپا است. ما با مربی جدید به سختی کار می کنیم و روز به روز آماده تر از قبل می شویم. او ( رافا ) دانش فوتبال خودش را به ما منتقل کرده است. وقتی مربی یک تیم عوض می شود، ناچاراً باید به گذر زمان احتیاج داشت. اما همه ما می خواهیم که موفقیت های فصل گذشته را تکرار کنیم و حتی افتخارات جدیدی هم کسب کنیم. ما ذهنیت پیروزی داریم. " " ما همه با هم یک تیم قوی را تشکیل می دهیم. بالوتلی؟ او در حال حاضر اینجا با ماست. او در حال آماده سازی انفرادی به دلیل مشکل عضلانی است. اما ما هیچ مشکلی با او نداریم. " بالوتلی نمی خواهد در بازی امشب حضور داشته باشد و بنیتز در این رابطه گفت: " تیم مهم است. چه کم تر و چه بیشتر ما همان قدرت را خواهیم داشت. لازم و ضروری است که ما خود را قبل از شروع فصل در مسابقات دوستانه بشناسیم و خود را محک بزنیم.ما 3 بازی دوستانه داریم که اولین بازی دوستانه امان برابر یک تیم انگلیسی که فکر می کنم در فصل جدید آنها قوی ظاهر شوند. پس من انتظار بازی سخت و فیزیکی را دارم. بعضی از بازیکنان ما کمی خسته هستند. اما ما کارمان را خوب انجام می دهیم. هیچ کس دوست ندارد حتی تمرینات هم از دست بدهد. " بنیتز گفت که اینتر ذهنیت پیروزی را پیدا کرده است و تمایل زیادی به برنده شدن را دارد. " ما تلاش می کنیم که موفقیت های خوب فصل گذشته را تکرار کنیم و یا اینکه اگر بتوانیم به آن چیزی بیفزاییم. نقل و انتقالات؟ من اینجا در آمریکا هستم و هیچ خبری از نقل و انتقالات ندارم و انتظار می رود کار باشگاه بدون هیچ مشکلی ادامه پیدا کند. " زانتی و بنیتز در نهایت از همه نرآتزوری ها که حامی در اینتر در امریکا بودند تشکر کرد. آنها گفتند که این یک افتخار برای اینتر است.
|
|
|
#3325 |
|
اینتر
|
آخرين پيشنهاد رم براي خريد بورديسو؛ 7 ميليون يورو
كلوديو رانيري تاكيد كرد كه دوست دارد اين بازيكن آرژانيتني را بار ديگر در تيمش داشته باشد اما گفت كه نظر او تاثيري در انجام اين انتقال ندارد سايت گل- باشگاه رم قصد دارد پيشنهادي 7 ميليون يورويي براي خريد نيكلاس بورديسو ارائه دهد و مسئولان اين باشگاه اميدوارند كه اينتري ها اين بار با اين انتقال مخالفت نكنند. كلوديو رانيري تاكيد كرد كه دوست دارد اين بازيكن آرژانيتني را بار ديگر در تيمش داشته باشد اما گفت كه نظر او تاثيري در انجام اين انتقال ندارد. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نيكلاس همه ويژگي هايي كه مورد نظر من است، داراست. او بازيكني مهم براي من است اما همه چيز به دو باشگاه بستگي دارد. روز گذشته فرناندو ايدالگو، مدير برنامه هاي اين بازيكن نيز گفت كه بورديسو مي خواهد براي رم بازي كند. نشريه كوريه ره دلو اسپورت نيز ادعا كرد كه رمي ها مبلغ پيشنهادي براي خريد اين بازيكن را افزايش داده اند و اين مسئله موجب پيشرفت مذاكرات دو باشگاه خواهد شد. گفته مي شود كه دانيله پراده و ماركو برانكا، مديران ورزشي دو باشگاه به همراه فرناندو ايدالگو روز سه شنبه جلسه اي برگزار خواهند كرد. اينتري ها براي فروش اين بازيكن 8.5 ميليون يورو مي خواهند اما آخرين پيشنهاد رمي ها براي خريد بورديسو 7 ميليون يورو است
|
|
|
#3326 | |
|
تیم محبوب:ارسنال-یووه-بارسا
بازیکن محبوب:جادوگر-فابرگاس-مسی-باستین شواينی اشتایگر
دل پيرو-بوفون
مربی محبوب:ونگر-دنیزلی-پپ
![]() ![]() |
نقل قول:
يه اشتباهي كردن اينو دادن رفته حالا پشيمون شدن دارش دنبالش ميدون بدين برن ديگه بنده خداها
|
|
|
|
#3327 |
|
اینتر
|
کی داده کی گرفته؟؟؟بوردیسو بازیکن اینتر بود یه فصل فرضی رفت رم و رم هم نمیتونست بوردیسو رو به اینتر نده
|
|
|
#3328 |
|
تیم محبوب:Perspolis And Bayern Munchen
بازیکن محبوب:KinG Kahn/ Schwaini/ÖZIL/Lahm/MÜllER/Toni Kroos
مربی محبوب:هیتسفلد بزرگ . ونگال
![]() ![]() تشکر ها: 5,090
تشکر شده 7,455 بار در 4,709 پست
Rep Power: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
جوزپه روسي: رفتن به اينتر فوق العاده است
اين مهاجم جوان ايتاليايي اميدوار است كه انتقالش به تيم اينتر انجام شود و حتي به خاطر اين مسئله حاضر است از علاقه شديدش به تيم ميلان دست بردارد سايت گل- جوزپه روسي، مهاجم تيم ويارئال، حاضر است براي پيوستن به اينتر، دست از هواداري ميلان بردارد. گفته مي شود در صورتي كه انتقال ماريو بالوتلي به منچسترسيتي نهايي شود، روسي جاي او را در تريكب نرآتزوري خواهد گرفت. اين مهاجم جوان ايتاليايي اميدوار است كه انتقالش به تيم اينتر انجام شود و حتي به خاطر اين مسئله حاضر است از علاقه شديدش به تيم ميلان دست بردارد. او در مصاحبه با كوريره دلو اسپورت گفت:" من در روزنامه ها خواندم كه اينتر به دنبال من است اما به طور رسمي صحبتي نشده است. البته اگر من به طور رسمي پيشنهادي از تيم هاي بزرگ دريافت كنم، در مورد آن فكر خواهم كرد و پس از آن بايد ببينيم چه اتفاقي رخ خواهد داد. نمي توانم انكار كنم كه اين شايعات لذت بخش است. اينكه بهترين تيم اروپا و قهرمان چمپيونز ليگ به دنبال شما باشد، بسيار هيجان انگيز است. ميلان؟ من وقتي نوجوان بودم، طرفدار پرو پا قرص ميلان بودم اما زماني كه به طور حرفه اي فوتبال بازي مي كنيد، آنگاه بايد به ارائه بازي هاي خوب براي تيم تان فكر كنيد."
|
|
|
#3329 | |
|
اینتر
|
نقل قول:
راستی تیاگو موتا هم به تیم ملی ایتالیا دعوت شد تا دیگه نگن اینتر تو ترکیبش بازیکن ایتالیایی نداره
|
|
|
|
#3330 |
|
تیم محبوب:بایرن مونیخ - پرسپولیس
بازیکن محبوب:عابدزاده-کریمی-کاویان پور
شواین اشتایگر- الیور کان -تونی کروس
مربی محبوب:دنیزلی-هیستفلد-فانخال-لو
تشکر ها: 4,543
تشکر شده 4,716 بار در 2,922 پست
Rep Power: 62 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
برزیلی نبود این؟!
|
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|
|